Netværk

Et vigtigt formal for SCDataLab er, at forskere med fælles eller nærliggende interesser mødes og udveksler ideer og erfaringer. På denne side er der et overblik over mulighederne.

Aktuelle arrangementer vil kunne ses i kalenderen på forsiden. Du kan også tilmelde dig vores mailliste, hvis du gerne vil have information om nye events, kurser og workshops. Send en mail til scdatalab@ku.dk for at få mail med nyt.

Åbent i SCDataLab

Kom og besøg os i SCDataLab (13b.0.27) hver tirsdag mellem 14 og 16 og torsdag mellem 11-12 (undtagen i juli og december).

Inspirationsevents

Hvert semester inviterer vi forskere fra på Det Humanistiske Fakultet, Det Juridiske Fakultet og Det Teologiske Fakultet til at udveksle erfaringer fra dataforskning. På hvert arrangement vil forskere præsentere nogle af deres erfaringer. Arrangementerne vil blive annonceret i kalenderen på forsiden.

Udviklernetværk

Hvis du udvikler scripts eller programmerer på Søndre Campus – enten som forsker eller som softwareudvikler – så lad os ses til netværksmøde! Send en mail til scdatalab@ku.dk for at komme på maillisten for udviklernetværket.